Dlouhodobý pronájem nového bytu 2+kk pro jednoho nebo pro pár, Ev.č.: Žitomírská LL2074

Popis

Dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu 2+kk, nově zrekonstruovaný historický dům s výtahem, centrální Vršovice.

Dispozice a vybavení: obývací pokoj s kuchyní s nádherným velkým oknem a volným výhledem na historické Vršovické činžovní domy (v kuchyni nová linka a nové spotřebiče tj. varná deska, digestoř, trouba, myčka, lednice), ložnice se skříní, koupelna (umyvadlo, sprcha, wc, místo na pračku), dvě komory. V příštích dnech bude v bytě dokončena několika měsíční kompletní rekonstrukce od koupelny přes kuchyni po zdi a podlahy. Nový nájemce tak bude první kdo bude byt užívat. Přímo u domu zastávka autobusu Slovinská a nedaleko pak i tramvaj Vršovické náměstí. K dispozici pevný internet až do rychlosti 1000 Mb/s (1 Gb/s). Průkaz energetické náročnosti budovy je v přípravě, proto jsme dle zákona nuceni uvádět nejhorší kategorii G. Možné trvalé bydliště a získání parkovací karty pro Prahu Vršovice nebo celou Prahu 10.

Byt zařazen do sekce "realizované" a máme ho tedy obsazený do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište kdo by v bytě přesně bydlel, pracovní pozice nebo obory studia, od kdy pronájem hledáte a na jak dlouho. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoPro jednu osobu nebo pár, bez zvířat, minimálně na rok, převod elektřiny a plynu a potřeba cz nebo eu občanství.
Záloha služby 2300/pár, elektřina a plyn převodem
KategorieByty 2+kk
LokalitaŽitomírská 650/34, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. prosinec 2022
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
PlynPlynovod
TopeníÚstřední plynové