Dlouhodobý pronájem podkrovního bytu v novostavbě 4+kk, terasa, výhled, garáž, areál Rubeška, Ev.č.: Paříkova LL2016

2018-10-18 17.09.38

Popis

Dlouhodobý pronájem úžasného bytu 4+kk (175m2 byt + 68 m2 terasy) ve kterém nepotkáte jediný kompromis, terasa podél všech místností, použity ty nejkvalitnější materiály, areál Rubeška, metro a tramvaj Vysočanská a vlak Praha Vysočany.

Dispozice a vybavení viz. půdorys a fotky: obývací pokoj, jídelní kout, kuchyňský kout, výstup na terasu, dále hlavní ložnice s vlastní koupelnou s vanou, sprchou, umyvadlem wc a bidetem, druhá ložnice také s vlastní koupelnou tentokrát s vanou, umyvadlem a wc, dále třetí menší ložnice využívaná jako pracovna, dvě předsíně s desítkami vestavěných skříní, dále třetí koupelna se sprchou, umyvadlem a wc, komora s kotlem. Dle dohody možná uzamykatelná garáž v suterénu domu za 3500,- Kč + 1100,- Kč služby, případně parkovací stání za 2500,- Kč + 1100 služby. Jde o novostavbu velmi moderního objektu s plně využitým prostorem. Jsou zde použity nejkvalitnější stavební materiály a spotřebiče Miele.

Byt zařazen do sekce "realizované" a máme ho tedy obsazený do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište kdo by v bytě přesně bydlel, pracovní pozice nebo obory studia, od kdy pronájem hledáte a na jak dlouho. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoSlužby 10000,- Kč (teplo a voda v bytě a náklady na dům tj. recepce, výtahy, světlo, úklid, pojištění a údržba), elektřina převodem nebo zálohou.
KategorieByty 4+kk
LokalitaPaříkova 352/1, Praha - Vysočany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná240 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2022
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Výtahano
Balkónano
Terasaano (68 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, MHD
TopeníÚstřední plynové