Dlouhodobý pronájem nového mezonetového bytu 2+kk, pro jednoho nebo pár, Ev.č.: Souvratní LL2145

Popis

Dlouhodobý pronájem nové postaveného, zatím neobývaného, a příjemně světlého mezonetového bytu 2+kk v širším centru Prahy v lokalitě Praha 4 - Michle, v klidné ulici u stanice metra Kačerov, nebo autobusu V zápolí.

Dispozice a vybavení viz. fotky tj. dole: velký obývací pokoj propojený s kuchyní (kuchyňská linka, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myckta, lednice), naproti prostor na např. pracovní kout, wc s umyvadlem, komora s pračkou. Nahoře ložnice a koupelna se sprchou aumyvadlem. Etážové ústřední vytápění a teplá voda z vlastního plynového kotle, tj. to nejlepší možné. Parkování možné jak na ulici na parkovací kartu tak na vlastním pozemku u domu. K dispozici pevný internet až do rychlosti 100 Mb/s. Průkaz energetické náročnosti budovy je v přípravě, proto jsme dle zákona nuceni uvádět nejhorší kategorii G.

Byt zařazen do sekce "realizované" a máme ho tedy obsazený do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište kdo by v bytě přesně bydlel, pracovní pozice nebo obory studia, od kdy pronájem hledáte a na jak dlouho. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

Oddělení pronájmu bytů

Kontaktujte makléře

Oddělení pronájmu bytů

+420 773 668 443

[email protected]

pronajatoVhodné pro jednu osobu nebo pár, bez zvířat, od května, minimálně na rok, převod elektřiny a plynu a nutné cz občanství.
Záloha služby 1000Kč/osoba, elektřina a plyn převodem nebo zálohou.
KategorieByty 2+kk
LokalitaSouvratní 988/11, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná66 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. květen 2023
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano (2 m²)
TopeníÚstřední plynové