Dlouhodobý pronájem bytu 1+kk, pro jednu mladou osobu, volné ihned nebo od poloviny dubna nebo od května, minimálně na rok, Ev.č.: Sevastopolská LL1807

Popis

Dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného zatím neobývaného bytu 1+kk, ulice Sevastopolská.

Dispozice a vybavení viz. fotky: pokoj, koupelna se sprchou, umyvadlem a wc. Pokoj v bytě prošel v minulých dnech kompletní rekonstrukcí, tj. nově vymalováno a nová podlaha. Součástí může být nová postel, matrace, skříň a komoda na fotkách. Kuchyně součástí bytu není ale můžete si sami koupit ledničku, rychlovarnou konvici, mikrovlnnou troubu, atd.
Zdarma je případně k bytu k užívání kuchyně na fotkách vybavená novou linkou, sporákem, digestoří, ledničkou s mrazákem a pračkou společná se sousedním bytem obývaným mladou slečnou umístěná na stejném patře domu. K dispozici pevný internet až do rychlosti 1000 Mb/s (1 Gb/s). Průkaz energetické náročnosti budovy je v přípravě, proto jsme dle zákona nuceni uvádět nejhorší kategorii G. Nedaleko od domu zastávka tramvaje a autobusu Krymská a metro Náměstí Míru a I. P. Pavlova. Na procházku nebo piknik možné zajít do nedalekého parku Grébovka.

Určeno pro jednu osobu do cca 30 let. Volné ihned nebo od poloviny dubna nebo od května minimálně na rok, bez zvířat. Pronájem od června možný za 7000,- Kč / měsíc. Provize 10000, kauce 10000 (lze na dvě splátky).

Máte - li o pronájem zájem tak volejte nebo pište a to nejlépe sms nebo přes formulář pro odpověď. Do zprávy pošlete svou vizitku s informací kdo by v bytě přesně bydlel, od kdy a na jak dlouho. Ozveme se obratem s domluvením dalšího postupu.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoPři rychlém seriózním jednání nájem do konce dubna zdarma, předání klíčů hned a platba až od května
Poplatky: služby 500Kč/osoba, elektřina záloha 1000Kč/byt.
KategorieByty 1+kk
LokalitaSevastopolská 329/5, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná21 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
G (PENB nedodán)
ZařízenýAno
ParkováníAno
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD