Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk, novostavba, terasa, sklep, parkovací stání, Ev.č.: U Michelského mlýna LL2121

Popis

Byt 2+kk - užitná plocha 57m2, je umístěn v posledním 5.patře domu s výtahem, výhledem na potok Botič obklopený zelení a na zcela tichou stranu do dvora, kde se nachází venkovní parkovací stání. Byt je situovaný na jihozápad, tudíž jsou oba pokoje velmi světlé. K bytu náleží terasa se vstupem jak z obývacího pokoje, tak z ložnice o velikosti 3m2, sklep o velikosti necelé 2m2 a venkovní parkovací stání ve vnitrobloku.

Byt je z velké části vybaven. V chodbě je umístěna velká vestavěná předsíňová stěna a v ní videotelefon, prostřednictvím kterého lze otevřít vstupní dveře návštěvě. Dále zrcadlo a sklopná stolička k sezení a nazouvání bot. V koupelně pak dvě velké skříňky a dlouhý parapet, k dispozici je vana. Rovněž se zde nachází plynový kotel, kterým se ohřívá teplá voda a proudí teplo do topení. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči a koncipována do tvaru L. Součástí kuchyňské linky jsou vestavěné spotřebiče vysokého standardu od značky Gorenje - myčka s otevíráním dveří po domytí nádobí, trouba s digitálním displejem, mikrovlnná trouba s grilem, indukční varná deska a digestoř. Vedle pak stojí samostatně velká prostorná lednice s mrazákem rovněž od značky Gorenje a komoda se třemi opravdu velkými šuplaty ideální na potraviny.
V obývacím pokoji je k dispozici třídílná TV stěna a šedá sedačka, která byla nově pořízena před rokem včetně klimatizace, která je ovladatelná i na dálku přes wifi. Dále též k úplnému zastínění venkovní rolety na dálkový ovladač. V ložnici je zabudována obrovská vestavěná šatní skříň a taktéž venkovní rolety na dálkové ovládání pro dostatek tmy v noci . V chodbě a koupelně je dlažba, v obývacím pokoji a ložnici pak dřevěná podlaha.

Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost nejen do centra města. Dům je umístěn zhruba 2 minuty chůze od zastávky Michelská (tramvaje 11, 14 a 96 a autobusy 124, 139, 150, 188, 196), ze které je možné se během chvilky dostat autobusem na zastávku metra Budějovická, Pankrác či Kačerov, popř. tramvají za 10 minut do centra města.
V docházkové vzdálenosti od objektu jsou restaurace, cukrárna Světozor, hypermarket Kaufland, lékárna Dr.Max, pošta U plynárny, bankomat, základní i mateřská škola Ohradní či Mendíků a veškeré další služby.

Nájemné 21990,- Kč, včetně garáže a sklepa, služby 3000,- Kč/byt/2osoby, elektřina a plyn převodem.

Byt zařazen do sekce "realizované" a máme ho tedy obsazený do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište kdo by v bytě přesně bydlel, pracovní pozice nebo obory studia, od kdy pronájem hledáte a na jak dlouho. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

Oddělení pronájmu bytů

Kontaktujte makléře

Oddělení pronájmu bytů

+420 773 668 443

[email protected]

pronajatoPro jednu osobu nebo pár, bez zvířat, ihned nebo od dubna, minimálně na rok, převod elektřiny a plynu a nutné CZ nebo EU občanství.
Záloha služby 3000Kč/byt, garáž a sklep 2000Kč/byt, elektřina a plyn převodem.
KategorieByty 2+kk
LokalitaU michelského mlýna 1535/8, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
Datum nastěhování15. březen 2023
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Terasaano (3 m²)
Sklepano (2 m²)
TopeníÚstřední plynové