Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk pro jednoho nebo pro pár, Ev.č.: Žateckých LL2069

Popis

Dlouhodobý pronájem před pár dny nově zrekonstruovaného bytu 2+kk, metro Vyšehrad, tramvaj a autobus Palouček.

Bližší informace k bytu: obývací pokoj s kuchyní (linka, varná deska, trouba, místo na ledničku a příprava na digestoř), ložnice, koupelna (sprcha, umyvadlo a místo na pračku), zvlášť wc, komora.

Bližší informace k domu: dům z roku 1936 prošel v minulých letech kompletní rekonstrukcí jak všech bytů tak domu samotného. K dispozici pevný internet až do rychlosti 1000 Mb/s (1 Gb/s). Průkaz energetické náročnosti budovy je v přípravě, proto jsme dle zákona nuceni uvádět nejhorší kategorii G.

Nedaleko od domu stanice tramvaje a autobusu Palouček a stanice metra Vyšehrad a dále i rozlehlý park Vyšehrad s možností vycházek, pikniků a panoramatických výhledů na Prahu.

Správu pronájmu k bytům v domě zajišťuje naše firma a jsme Vám tak k dispozici jak na začátku tak po celou dobu pronájmu i při jeho ukončení a hledání dalšího nájemce.

Byt zařazen do sekce "realizované" a máme ho tedy obsazený do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište kdo by v bytě přesně bydlel, pracovní pozice nebo obory studia, od kdy pronájem hledáte a na jak dlouho. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoPro jednu osobu nebo pár, bez zvířat, minimálně na rok, převod elektřiny a plynu a potřeba cz nebo eu občanství.
Záloha služby 500/osoba, záloha ústřední topení 1000/byt, elektřina převodem záloha cca 500/byt.
KategorieByty 2+kk
LokalitaŽateckých 1223/10, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Plocha podlahová48 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování10. listopad 2022
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové