Dlouhodobý pronájem hezkého nového bytu 3+kk, vilová čtvrť, skvělé parkování, ul. NAD NUSLEMI, Ev.č.: Nad Nuslemi LL 2 14

02

Popis

Dlouhodobý pronájem nově zrekonstruovaného bytu, 1. patro ze 3, nově zrekonstruovaná nízkoenergetická činžovní vila jen s 5 byty, vilová čtvrt plná zeleně, 3 minuty od domu zastávka tramvaje Horky, tramvají 9 minut I. P. Pavlova nebo 10 minut Muzeum, Praha 4 - Nusle, nedaleko parky Vyšehrad nebo Jezerka.

Dispozice a vybavení viz. fotky: tři neprůchozí pokoje, tj. obývací pokoj s kuchyní s lednicí a myčkou, francouzským oknem, dva další samostatné pokoje, předsíň, velká koupelna s masážní sprchou, dvěma umyvadly a wc. Zařízení na fotkách může v bytě zůstat nebo může být vystěhováno. Ústřední vytápění a teplá voda z vlastního nového plynového kotle. K dispozici služby od O2 nebo Airway.net (internet, televize, telefon). Možnost parkování na ulici bez parkovacích zón a díky vilové čtvrti s dostatkem volných míst nebo možnost pronájmu garáže přímo v domě s automatickými vraty na dálkové ovládání (není nutná).

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajato+ pouze Vaše spotřeba (služby 1000kč, voda dle vodoměru, elektřina a plyn dodavatelům cca 1000 a 500 kč, garáž 2000kč)
KategorieByty 3+kk
LokalitaNad Nuslemi, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná75 m²
Plocha podlahová75 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. září 2015
D
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
TopeníÚstřední plynové