Dlouhodobý pronájem bytu v novostavbě 4+kk, 177m2, terasa 42,57m2, garáž 21m2, ul. BUDČICKÁ, Ev.č.: BUDČICKÁ LL858-1

06

Popis

Dlouhodobý pronájem nového bytu 4+kk, situovaného jako celé první patro luxusní novostavby, použity ty nejkvalitnější materiály, ulice Budčická, Praha 9 - Újezd nad Lesy.

Dispozice a zařízení viz. fotky: obývací prostor podél celé jižní strany bytu rozdělený do tří částí tj. kuchyně, obývací pokoj, jídelna, pracovna, dále tři samostatné neprůchozí ložnice tj. jedna hlavní ložnice s koupelnou s vanou, sprchou, umyvadlem, bidetem a wc, další dvě ložnice s druhou koupelnou s umyvadlem, vanou a wc. Dále třetí wc u obývacího pokoje.

Jde o novostavbu velmi moderního objektu s plně využitým prostorem. Jsou zde použity nejkvalitnější stavební materiály. Byt má vlastní samostatnou garáž, samostatný alarm, velkou prostornou terasu s osazenými truhlíky a stejně jako zahrada i centrální závlahu. Zahrada a ostatní zeleň je pravidelně udržována zahradníkem. Dispozice bytu viz. půdorys, standard zařízení viz. prezentace mezi fotkami.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajato+ záloha na kompletní poplatky 7200,- Kč (služby, voda, plyn, elektřina, provoz domu), bez poplatků, včetně právního servisu
KategorieByty 4+kk
LokalitaBudčická, Praha - Újezd nad Lesy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná180 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Výtahne
Terasaano (43 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
TopeníÚstřední plynové