Dlouhodobý pronájem prostor na ordinaci nebo kanceláře, ul. MILADY HORÁKOVÉ, Ev.č.: M.HORÁKOVÉ LL1059-1

04

Popis

Dlouhodobý pronájem prostor v přízemí ve dvoře domu s otevřeným vjezdem s možností neustálého příchodu a odchodu klientů. Zrekonstruovaný dům na hlavní ulici Milady Horákové, u stanice tramvaje Kamenická, Praha 7, Letná.

Určeno na kanceláře kanceláře nebo ordinace. Případně lze i učebna nebo výdejnu internetového obchodu. V podstatě cokoliv s běžnou otvírací dobou, co by nějak dobře fungovalo vedle ostatních provozoven v domě a okolí. Rozměry prostoru bez jednoduše odstranitelných sádrokartonových příček jsou přesně 16,5 x 6,2 metru. V sousedních prostorách sídlí lékaři, architekti a designéři. Řešeno jako veliký prostor, lehkým sádrokartonem oddělené dvě kanceláře a kuchyňka, dále pánské a dámské wc. Ve dvoře možnost pronájmu parkovacího stání nebo uzamykatelných garáží. K prostorům lze pronajmout další prostory v suterénu o ploše dalších 120 m2 za cenu dle dohody. Správu pronájmů v tomto domě zajišťuje naše společnost. Možnost velké garáže za 3100,- Kč, menší 2600,- Kč, parkovací stání ve dvoře 1800,- Kč (vše včetně služeb).

Prostory jsou zařazeny do sekce "realizované" a máme je tedy obsazené do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište co přesně byste v prostorách chtěli provozovat, webové stránky, adresy, poboček, fotky poboček, atd. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajato+ pouze Vaše spotřeba (služby 500kč, voda, elektřina a plyn přímo dodavatelům)
KategorieKanceláře
LokalitaMilady Horákové 513/17, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná109 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
G (PENB nedodán)
ParkováníAno
GarážAno
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
PlynPlynovod