Dlouhodobý pronájem luxusních kanceláří, Praha 9 - Vysočany, metro Vysočanská, vlak Vysočany, ul. Rubeška, Ev.č.: Paříkova LL1077-1

13

Popis

Dlouhodobý pronájem (bez provize přímo od majitele) nových luxusních reprezentativních kanceláří v novostavbě u metra Vysočanská a vlaku Praha - Vysočany, areál Rubeška, ulice Paříkova.

Prostory řešeny viz. půdorys mezi fotkami. V samotných prostorách i v celém domě použité materiály v té nejvyšší kvalitě. V prostorách všude tropické dřevěné podlahy, kvalitní kuchyňské linka (mramorová pracovní deska, lednice s mrazákem, myčka, trouba a elektrická varná deska), luxusní koupelny a wc. Bezpečnostní dveře tlusté cca 10 cm.

V domě nonstop recepce nájemcům plně k dispozici jak pro uvítání klientů tak pro přebírání pošty dle dohody k dalším službám. Mramorové podlahy a obklady stěn, velký výtah. Přímo u domu dostatek parkovacích míst na ulici zdarma, případně možnost pronájmu garáže (2000 + 600 služby) nebo garážového stání (1800 + 500 služby) přímo v domě nebo dlouhodobé parkování na přilehlém hlídaném parkovišti.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoPoplatky a služby přímo podle spotřeby. Garáž 1800 + 500 služby + DPH., včetně provize
KategorieKanceláře
LokalitaPaříkova 910/9, Praha - Vysočany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná182 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
G (PENB nedodán)
Bezbariérovýano
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, MHD
TopeníÚstřední dálkové