Dlouhodobý pronájem luxusních kanceláří, terasa, Praha 9 - Vysočany, metro Vysočanská, vlak Vysočany, ul. PAŘÍKOVA, Ev.č.: Paříkova LL1003-1

03

Popis

Dlouhodobý pronájem (bez provize přímo od majitele) nových luxusních reprezentativních kanceláří v novostavbě u metra, tramvaje a autobusu Vysočanská a vlaku Praha - Vysočany, areál Rubeška, ulice Paříkova. Možnost výběru kanceláří s čistou plochou 87 nebo 78 m2 + terasy.

Prostory řešeny viz. půdorys mezi fotkami. V samotných prostorách i v celém domě použité materiály v té nejvyšší kvalitě. V prostorách všude tropické dřevěné podlahy, kvalitní kuchyňské linka (mramorová pracovní deska, lednice s mrazákem, myčka, trouba a elektrická varná deska), luxusní koupelny a wc. Bezpečnostní dveře tlusté cca 10 cm.

V domě nonstop recepce nájemcům plně k dispozici jak pro uvítání klientů tak pro přebírání pošty dle dohody k dalším službám. Mramorové podlahy a obklady stěn, velký výtah. Přímo u domu dostatek parkovacích míst na ulici zdarma, případně možnost pronájmu garážového stání (1800 + 500 služby) nebo garáže (2000 + 600 služby) přímo v domě nebo dlouhodobé parkování na přilehlém hlídaném parkovišti.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoNeplatíte provizi. Poplatky a služby přímo podle spotřeby. Garáž 1800 + 500 služby + DPH., bez poplatků, včetně právního servisu
KategorieKanceláře
LokalitaPaříkova 362/3, Praha - Vysočany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná80 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
G (PENB nedodán)
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, MHD
TopeníÚstřední dálkové