Dlouhodobý pronájem nově postaveného zatím neobývaného domu 6+kk, Struhařov, Ev.č.: Struhařov LL1321

2018-12-05 14.12.16

Popis

Dlouhodobý pronájem nově postaveného zatím neobývaného domu 6+kk, Struhařov.

Dispozice a zařízení viz. fotky: na levé straně obývací pokoj s výstupem na zahradu a přípravou na krb, kuchyně (linka, varná deska, trouba, lednička), jídelna, hlavní ložnice. Na pravé straně dále předsíň, komora s čerpadlem a systémem na topení a ohřev vody, pračkou a sušičkou, koupelna s umyvadlem, vanou a velkou sprchou, zvlášť wc, tři ložnice. Dle dohody může zůstat nábytek na fotkách.

Podlahové vytápění v celém domě a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo s tzv. plynulou regulací IWT řízené přímo zevnitř domu, tj. nejdražší systém na instalaci, ale nejvýhodnější na provoz díky absenci plynu. Náklady na kompletní elektřinu tak činí jen cca 1500,- Kč / měsíc.

Vybavení: Elektrická vjezdová vrata na pozemek na dálkové ovládání, parkovací stání pro dvě auta na zámkové dlažbě na pozemku, dvě garáže obě se zateplenými vraty na dálkové ovládání a připojením na vodu a kanalizaci, směrem do lesa zděný plot s uzamykatelnými neprůhlednými ocelovými vrátky (instalují se), v domě internet a wifi, vodovod a kanalizace.

Dle dohody při dlouhodobém nájmu možné zahradu upravit či dovybavit pergolou s vodou a osvětlením, případně i bazénem, atd. (voda, a světlo již připraveno).

Plocha pozemku 1158 m2, užitná plocha domu 215 m2, dvě garáže o ploše celkem 85 m2. V ceně nájmu je jedna garáž o ploše 40 m2. Druhá garáž je možná po dohodě.

HomeGo.cz Real Estate

Kontaktujte makléře

HomeGo.cz Real Estate

+420 722 733 299

[email protected]

pronajatoVčetně garáže. Elektřina a voda převodem.
pouze Vaše spotřeba. Tj. elektřina díky tepelnému čerpadlu pouze cca 1500,- kč. Voda přímo podle vodoměru a dle faktury dodavatele, odpad podle množství také dle faktury dodavatele.
KategorieRodinné domy
LokalitaU Lesa 347, Struhařov
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná217 m²
Plocha pozemku1.160 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2018
C (140 kWh/m2 za rok)
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné