Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk, balkon, pro jednoho nebo pár, Ev.č.: Fráni Šrámka LL2225

Popis

Dlouhodobý pronájem částečně zařízeného velkého bytu 2+kk navrhovaného architektem s citem pro detaily. Velký balkon, zrekonstruovaný cihlový dům, širší centrum Prahy, Praha 5 - Smíchov, tichá vilová čtvrť, poblíž Bertramka, Malvazinky.

Byt řešen a vybaven viz. fotky tj. obývací pokoj s kuchyňským koutem a kuchyňským ostrůvkem (vybaveno: sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka, lednice, mikrovlnná trouba, pračka), obývací stěna, prostorná předsíň s vestavěnými skříněmi, ložnice s dalšími vestavěnými skříněmi. Nábytek na fotkách je součástí ale je možné z něj dle dohody něco odstranit. Parkování bez problémů na ulici a díky parkovacím zónám a vilové čtvrti dostatek míst. K dispozici pevný internet až do rychlosti 250 Mb/s. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl pronajímatelem dodán, proto jsme dle zákona nuceni uvádět nejhorší kategorii G.

Byt zařazen do sekce "realizované" a máme ho tedy obsazený do doby než nájem skončí. Máte - li zájem tak napište kdo by v bytě přesně bydlel, pracovní pozice nebo obory studia, od kdy pronájem hledáte a na jak dlouho. Zjistíme aktuální stav a ozveme se.

Oddělení pronájmu bytů

Kontaktujte makléře

Oddělení pronájmu bytů

+420 773 668 443

[email protected]

pronajatoPro jednoho nebo pár, bez zvířat, ihned nebo od 1. listopadu a minimálně na rok.
Zálohy služby 3500kč/osoba nebo 4000kč/pár. Elektřina převodem cca 500kč.
KategorieByty 2+kk
LokalitaFráni Šrámka 2166/1, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. listopad 2023
G (PENB nedodán)
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Balkónano (5 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové